Futbol sala

El Barça i Dyego volen la setena

Futbol sala. Copa d’Espanya. Venç el Palma i juga avui (18.30 h) la final a Cartagena contra El Pozo Múrcia

Barça 1 (4) Palma Futsal 1 (3)

BARÇA:Dídac, Erick, Adolfo, Catela, Touré –cinc inicial–; Harrison, Dyego, Coelho, Matheus, Feixas, Pito, Antonio, Cano.MALLORCA PALMA FUTSAL:Luan Muller, Fabinho, Marcelo, Neguinho, Rivillos –cinc inicial–; Barrón, Gomes, Chaguinha, Cléber, Ernesto, Gordillo, Moslem, Rómulo, Vilian.GOLS:1-0 (28’) Dyego. 1-1 (34’) Neguinho.ÀRBITRES:Cordero Gallardo i Carrillo Arroyo.TG:Als blaugrana Matheus i Coelho, i als balears Ernesto, Gordillo, Chaguinha i Cléber.

El Barça va superar el Palma Futsal en la tanda de penals i va accedir a la final de la copa d’Espanya, competició que ha guanyat sis vegades, en un partit igualat amb actuacions destacades de Dyego i dels porters blaugrana, Dídac Plana i Miquel Feixas. El Pozo Múrcia, que es va imposar al Jaén, serà el rival en la final, que es disputa avui al Palau d’Esports de Cartagena (18.30 h).

Adolfo va estar a prop d’obrir la llauna (13’), i la més clara dels mallorquins la va tenir Moslem, que va desaprofitar l’oportunitat de rematar a porteria buida (18’).

El Palma va millorar les prestacions a la represa, i Feixas va evitar el gol de falta de Fabinho (24’). Els homes de Jesús Velasco, amb baixes importants, van generar la millor ocasió del segon temps quan Pito es va plantar sol davant Luan Muller. No obstant això, la jugada va acabar en una falta favorable al Barça que Dyego va aprofitar per avançar el seu equip amb un xut ras que es va colar per sota les cames del porter (1-0, 28’). Els mallorquins van empatar minuts després amb una diana de Neguinho (1-1, 34’). Al tram final, el xut de Matheus va topar amb la fusta (37’) i Feixas va aturar un doble penal a Fabinho (38’). Finalment, el Barça es va imposar en els penals (4-3). Feixas i Dídac van aturar dos llançaments dels balears i Dyego va convertir el definitiu.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)