Pàdel

esports

Carles Prat, periodista terrassenc especialitzat en pàdel

Feia actualitat diària des del seu perfil de Twitch, ‘Padel20’

El pàdel català està de dol després de conèixer ahir, dilluns, la mort del periodista terrassenc especialitzat en aquest esport Carles Prat, a l’edat de 50 anys. Les reaccions de les federacions catalanes i internacionals lamentant la mort de Prat a través dels seus perfils no s’han fet esperar. Tampoc n’han faltat d’alguns dels millors jugadors del moment, com ara la catalana número 1 del món, Ari Sánchez: “La vida no ens prepara per a aquests moments. Gràcies per la teva dedicació i el tracte amable.”

A través del seu canal de Twitch, Padel20, era dels pocs periodistes de casa nostra que seguien diàriament l’actualitat del pàdel i actualment estava immers en un projecte de comunicació pioner en el món d’aquest esport.

Prat va començar combinant la seva passió comunicativa amb la seva feina en una oficina bancària. Durant molts anys va treballar a la Federació Catalana de Pàdel i en diversos projectes com Pàdel Televisió. Fa cinc anys, va deixar l’oficina per centrar-se únicament en els seus projectes.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)