Waterpolo

El Sant Andreu- Sabadell i l’Olympiacòs-Mataró, emparellaments de la final a quatre de la Champions

La fase final es disputarà els dies 20 i 21 d’abril a la piscina de la Nova Escullera del CN Barcelona

El CN Sant Andreu-Astralpool CN Sabadell i l’Olympiacòs-Assolim CN Mataró seran els emparellaments de les semifinals de la final a quatre de la Champions femenina després del sorteig que s’ha efectuat aquest matí a Barcelona. Serà una fase final històrica, amb tres equips catalans i que supera el llistó del curs passat, en què l’equip sabadellenc va assolir la seva sisena corona en una final per emmarcar a Can Llong contra el conjunt mataroní. Les semifinals es jugaran el 20 d’abril a la piscina de la Nova Escullera del CN Barcelona i la final, amb un equip català assegurat, serà el 21 d’abril en el mateix escenari.

L’Steaua Bucarest-Astralpool Sabadell, en els quarts de l’Euro Cup

En el mateix acte també s’han sortejat els quarts de final i les semifinals de l’Euro Cup, amb l’Astralpool CN Sabadell en el bombo i que ha quedat emparellat amb l’Steaua Bucarest. El partit d’anada es disputarà el 6 d’abril a la capital romanesa i la tornada a la cocapital del Vallès Occidental, el 27 d’abril. El vencedor d’aquesta eliminatòria s’enfrontaria en les semifinals de la final a quatre contra el guanyador del duel entre el Jug Dubrovnic i l’Estrella Roja. Per l’altra part del quadre transitaran el Savona-Spandau 04 de Berlín, i el Vouliagmeni, botxí del CN Barcelona en els vuitens de final, i el Primorje Erste Bank. La final a quatre es disputarà el 17 i 18 de maig.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)