Atletisme

Paul McGrath, Cristina Montesinos i Raquel González, al mundial de marxa per equips

També competiran a Antalya el 21 d’abril Paula Juárez (20 km) i les sub20 Sofia Santacreu i Griselda Serret

Paul McGrath (20 km), Cristina Montesinos (relleu mixt) i Raquel González (20 km) lideren la representació catalana en el mundial de marxa per equips, que es disputa el 21 d’abril a Antalya (Turquia) i ha d’acabar de definir les places olímpiques per als Jocs de París. El gavanenc Paul McGrath (Cornellà Atlètic), amb 22 anys acabats de fer, arriba a la cita avalat pel seu títol absolut de 20 km i un impressionant registre de 1h17:55 que li ha obert de bat a bat les portes de la capital francesa. També es va assegurar la plaça olímpica a Saragossa la terrassenca Cristina Montesinos (Piélagos), que aquest cop competirà en la novedosa modalitat del relleu mixt. La mataronina Raquel González, tercera en l’estatal amb la seva quarta millor marca de sempre (1h29:07), prendrà la sortida en els 20 km amb el propòsit de segellar la seva tercera participació olímpica. També competirà en aquesta distància la terrassenca Paula Juárez (Aldahra Lleida), quarta en l’estatal amb un millor registre personal per sota d’1h30 (1h29:51).

Completen la delegació catalana Sofia Santacreu (JA Sabadell) i Griselda Serret (Avinent Manresa), que competiran en la prova de 10 km marxa sub20.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)