Tennis

Albert Ramos, eliminat de l’Eurofirms Girona-Costa Brava

El tennista mataroní ha sucumbit contra el madrileny Alejandro Moro (6-3 i 7-5) en la primera eliminatòria del challenger 100 del CT Girona

El mataroní Albert Ramos (4) ha sucumbit contra el madrileny Alejandro Moro, per 6-3 i 7-5 (1h50), i ha deixat el challenger Euro Firms Girona-Costa Brava sense la principal raqueta catalana tot just en la primera eliminatòria del quadre individual. Amb 36 anys, el maresmenc encara és el millor tennista del país i pugna per tornar a escalar fins als 100 primers llocs del rànquing mundial –ara és 105è– després d’haver perdut la plaça a finals de febrer, que va estroncar més d’una dècada de permanència continuada.

En la posada en escena, Ramos ha certificat el primer trencament en el tercer joc, però Moro ha replicat d’immediat. Amb un contrabreak, un poderós cop de revés a dos mans i un servei molt sòlid ha pres la iniciativa per apuntar-se quatre jocs consecutius (5-2) i certificar el primer set per 6-3 (40’). El tennista mataroní s’ha mostrat molt més consistent en el segon set, però ha cedit el servei en l’onzè joc i ja no ha tingut capacitat per evitar el triomf de Moro, de 23 anys i número 239 del rànquing mundial.

Victòria de Nikolas Sánchez Izquierdo

La bona notícia per al tennis català ha estat la victòria del barceloní Nikolas Sánchez Izquierdo, lucky loser repescat de la prèvia i que s’ha obert camí en el quadre gran després de vèncer l’andalús Pablo Llamas (8), per 4-6, 6-3 i 6-3 en l’últim partit individual de la jornada.

Els finalistes de l’última edició, endavant

D’altra banda, els finalistes de l’última edició, el rus Ivan Gakhov, el defensor del títol, i el portuguès Gastao Elias, el subcampió, continuen endavant després d’imposar-se a l’austríac Dennis Novak (6-3 i 7-5) i l’estonià Mark Lajal (7-5 i 6-2), respectivament. També ha sobreviscut a la primera eliminatòria el xilè Cristian Garin, cap de sèrie número 3, tot i que ha hagut de remuntar un set contra el portuguès Henrique Rocha (4-6, 6-3 7-6 [9]) en un duel de gairebé 3 hores i mitja (3h20).

En el quadre de dobles, el català Oriol Roca i el castellà Daniel Rincón han superat la primera eliminatòria després de vèncer el neerlandès Jesper de Jong i l’alemany Benjamin Hassan (6-4, 4-6 i 10-6).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)