Futbol sala

Dyego té una lesió al tendó directe del quàdriceps de la cuixa esquerra i diu adeu a la temporada

El jugador del Barça passarà la setmana vinent per la sala d’operacions

L’exercici de supervivència del Barça per guanyar la copa d’Espanya a Cartagena s’ha cobrat un preu caríssim, ja que Dyego ha de dir adéu a la temporada després de confirmar-se una lesió al tendó directe del quàdriceps de la cuixa esquerra que l’obligarà a passar per la sala d’operacions. L’intervindrà el doctor Jordi Puigdellívol, dels serveis mèdics del club, el proper dimecres 3 d’abril a l’Hospital de Barcelona.

Els maldecaps de la infermeria blaugrana no s’acaben aquí. Segons l’informe mèdic del Barça, Adolfo arrossega molèsties a l’adductor de la cuixa dreta i es perdrà el derbi de diumenge al Palau contra l’Industrias Santa Coloma per precaució. Així mateix, Pito, que encara té molèsties al pubis, tornarà a parar per estar en les millors condicions amb vista a la final a quatre de la Champions, que es jugarà entre els propers 3 i 5 de maig.

Set baixes pel derbi

Sense Dyego, Adolfo ni Pito, i amb les quatre baixes ja conegudes de Lozano, Ferrao, Sergio González i Álex Yepes, el Barça afrontarà el derbi amb un total de set jugadors lesionats. La meitat de la plantilla. Velasco només podrà comptar amb cinc jugadors de pista del primer equip –André Coelho, Antonio, Erick, Catela i Matheus–, i també amb els porters Dídac i Miquel Feixas. El partit serà diumenge a les 19:15h (Esport 3).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)