Tennis

Pedro Martínez (2) i Cristian Garín (3), a quarts de l’Eurofirms Girona-Costa Brava

L’alzirenc Pedro Martínez (2) camina amb pes ferm en l’ATP Challenger 100 Eurofirms Girona-Costa Brava que es disputa al CT Girona i avui s’ha plantat als quarts de final superant l’argentí Marco Trugellitti per 6-2, 1-0 i retirada. Se les heurà amb el neerlandès Jesper de Jong (7) –semifinalista l’any passat–, que ha eliminat a l’italià Andrea Pelegrino per 4-1 i retirada. El xilè Cristian Garín (3), per la seva banda, s’ha desfet del nord-americà Nicolás moreno de Alborán per 7-6 (3) i 6-2. Garín se les heurà amb l’alemany Benjamin Hassan, que ha guanyat al valencià Bernabé Zapata (6) per 6-3 i 6-2. El tennista teutó serà el rival de Garín.

El rus Ivan Gakhov, campió l’any passat, en canvi, ha perdut contra el tennista de Xàbia Javier Barranco –6-4 i 7-5–, que disputarà els quarts davant del moldau Radu Albot, botxí de Carlos Taberner per 6-4 i 6-1.

El veterà portuguès João Sousa ha superat Alejandro Moro, tennista convidat per l’organització –23 anys i 239è de l’ATP–, que en la primera eliminatòria es va desfer del català Albert Ramos (4), per 6-4 i 6-2. Se les heurà amb el català Nikolás Sánchez Izquierdo, que ha superat el portuguès Gastão Elias, finalista l’any passat però que enguany, amb 33 anys i 313è de l’ATP, ha hagut de passar per la fase de qualificació: 5-7, 6-3 i 6-4.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)