Tennis

Un ‘lucky loser’ a les semifinals al CT Girona

Eurofirms Costa Brava Girona. El barceloní Nikolas Sánchez Izquierdo aprofita la lesió de Joao Sousa. Pedro Martínez també progressa en una jornada amb molt de públic

El barceloní Nikolas Sánchez Izquierdo, únic català supervivent del challenger Eurofirms Girona-Costa Brava després de l’eliminació d’Albert Ramos, viu l’experiència més curiosa a les instal·lacions del CT Girona. Havia de dir adeu al torneig en la fase prèvia, però va ser repescat com a lucky loser. El barceloní, de 25 anys i 285è de l’ATP, va superar Pablo Llamas i Gastao Elias per plantar-se en els quarts de final. I no els va haver de jugar, perquè el seu rival, Joao Sousa, va abandonar abans de començar el partit, fet que obria les portes de les semifinals a Sánchez Izquierdo. El barceloní s’enfrontarà al moldau Radu Albot, que va superar Javi Barranco en dos sets (7-6 i 6-3).

La sorpresa de la jornada va ser l’eliminació del xilè Cristian Garín, cap de sèrie número 3. Garín va caure contra Benjamin Hassan, un libanès amb nacionalitat alemanya que va fer una exhibició i va deixar sense resposta el xilè (6-3 i 6-1). L’únic cap de sèrie que queda viu, i que passa a ser el favorit per aconseguir el títol, és el valencià Pedro Martínez, que es va imposar a Jesper De Jong en tres sets (7-6/3-6/6-2) en el partit més espectacular dels quarts de final. Va ser una jornada molt seguida, amb 1.100 espectadors, el rècord d’assistència a les instal·lacions del CT Girona.

En dobles, els favorits són l’equatorià Gonzalo Escobar i el kazakh Aleksandr Nedovyesov, parella cap de sèrie número 1, que van superar en el supertie break Arends i Middelkoop. Els altres finalistes són els francesos Jonathan Eysseric i Albano Olivetti (4), que van guanyar, també en el supertie break, Cabral i Patten.

LA SORPRESA

SEMIFINALS 11 h
(PISTA CENTRAL)
R. Albot - N. Sánchez Izquierdo
NO ABANS DE LES 13 H
(PISTA CENTRAL)
B. Hassan - P. Martínez (2)
DOBLES
G. Escobar i A. Nedovyesov - J. Eysseric i A. Olivetti
El xilè Cristian Garín, cap de sèrie número 3, és eliminat per Benjamin Hassan
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)