Tennis

Pedro Martínez (2) i Radu Albot, finalistes de l’Eurofirms Girona-Costa Brava

El veterà moldau de 34 anys Radu Albot (155è de l’ATP) i l’alzirenc Pedro Martínez (2), el jugador amb millor rànquing (88è de l’ATP) dels que han disputat el torneig, jugaran demà diumenge (11h) la final de l’Eurofirms Girona-Costa Brava, el torneig organitzat pel Club Tennis Girona que enguany ha ascendit a la categoria Challenger 100.

Albot, l’únic tennista de la història del seu país que ha accedit al Top 100 i que ha guanyat un títol ATP –Delray Beach 2019–ha posat fi a l’aventura del català de 25 anys Nikolás Sánchez Izquierdo per 6-4 i 6-2 en 1h30. La solidesa des del fons de la pista i l’experiència d’Albot han marcat la diferència. Els trencaments en el tercer i el cinquè jocs del segon acte han decantat la balança després d’un primer set molt igualat. Sánchez Izquierdo (285è de l’ATP) havia quedat eliminat en la fase prèvia però va ser repescat –lucky loser–i ha progressat en el quadre fins a les semifinals.

Martínez, per la seva banda, ha derrotat al libanès amb nacionalitat alemanya Benjamin Hassan (156è de l’ATP) per 6-4 i 7-5 en 2h02. Martínez ha materialitzat dos trencaments (2/7) en el primer set i el seu rival n’ha consumat un en l’única pilota de què ha disposat. El servei ha estat encara més volàtil en el segon acte, amb quatre breaks favorables a l’alzirenc i tres per a Hassan, que ha reaccionat quan perdia 5-3 i ha igualat (5-5), però que ha encaixat la seva quarta ruptura i ha perdut el partit.

Els campions de dobles han estat l’equatorià Gonzalo Escobar i el kazakh Aleksandr Nedovyesov (1), que han confirmat la seva condició de primers favorits i han derrotat en la final als francesos jonathan Eysseric i Albano Olivetti (4) per 7-6 (1) i 6-4.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)