Futbol sala

El Barça supera l’Industrias (6-4) a còpia de contraatacs

El Barça, letal al contraatac, ha superat l’Industrias Santa Coloma (6-4) en un derbi vibrant, que ha aplegat fins a 4433 espectadors en el Palau Blaugrana. Amb un equip condicionat per les nombroses baixes, el conjunt blaugrana s’ha adaptat a les circumstàncies, ha cedit la pilota al rival i ha marcat la pauta en un primer temps molt efectiu en les transicions (4-1). En la segona meitat, l’Industrias ha tret or amb el porter jugador, però no ha estat suficient per capgirar el marcador. Amb aquest triomf, el Barça reforça el lideratge, ara amb 5 punts de marge respecte El Pozo, mentre que l’Industrias haurà de continuar persistint per accedir a la zona de play-off al títol.

Jesús Velasco ha apostat pel jove pivot madrileny del filial Álvaro Muinelo en el cinc inicial i el resultat ha estat òptim. Muinelo, amb un cop de cap després d’una llarga assistència de Dídac, ha estat a punt de sorprendre Borja. El mateix jove pivot ha iniciat la jugada del primer gol blaugrana, amb una triangulació perfecta que ha culminat Erick (11’) després de la passada final de Catela. L’Industrias ha reaccionat immediatament amb el gol de Khalid després d’una assistència magistral de Nil. El partit s’animava i el Barça feia un pas endavant amb un minut elèctric. Dos gols de contraatac (14’), rubricats per André Coelho i Antonio, deixaven l’equip de Xavi Closas estabornit. El jove Pol Cano s’afegia a la festa i tancava una primera meitat de clar color blaugrana (4-1).

En la segona meitat l’Industrias ha posat setge a la porteria blaugrana, però Miquel Feixas ha abaixat la persiana i s’ha convertit en un malson pels jugadors colomencs. Catela, en un esplèndid moment de forma, tornava a furgar en la ferida de l’Industrias i marcava el cinquè (28’) culminant una gran jugada de Matheus. El conjunt de Closas no acabava de trobar el camí i el tècnic ha optat per atacar amb cinc jugadors. El campió de la copa Catalunya persistia i ha aprofitat un desajust defensiu en un canvi dels locals per retallar diferències després d’una diana d’Albert Cardona (34’). La pressió de l’Industrias ha tornat a tenir premi. Víctor Ramos li ha pres la pilota a Matheus i ha anotat el tercer a porteria buida (35’). El Barça es complicava la vida, però l’aparició de Catela ha tornat a ser providencial. Amb un moviment de maluc, el jugador andalús ha deixat asseguda la defensa colomenca i ha superat Álex Lluch amb un xut creuat (36’). David Peña ha signat el definitiu 6-4 a l’últim minut de partit.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)