Tennis

Bassols es retira lesionada en els vuitens del Solgironès WTA 125

La blanenca Marina Bassols (7) s’ha retirat per lesió quan perdia per 1-0 contra l’hongaresa de 25 anys Dalma Galfi (148a de la WTA) en els vuitens de final de l’Open Internacional Femení Solgironès WTA 125 que es juga al CT La Bisbal. La catalana, 107a de la WTA, que fa temps que flirteja amb l’intent d’escolar-se per primera vegada entre les cent millors, ha plegat plorant per molèsties al turmell esquerre que ja s’han fet evidents durant l’escalfament. La rival de Galfi en els quarts serà la turca de 20 anys Zeynep Sonmez, 167a de la WTA.

La sèrbia Olga Danilovic, filla del mític jugador de bàsquet del Partizan Predrag Danilovic, per la seva banda, s’ha desfet de la lucky loser romanesa Elena-Gabriela Ruse per 6-4 i 6-3 i s’enfrontara demà en els quarts a la francesa Elsa Jacquemot, que s’ha desfet de l’austríaca Sinja Kraus per 6-4, 4-6 i 6-1. Els duels de quarts que havien quedat definits dimecres son Sramkova-Masarova (5) i Carle (6)-Selekhmeteva.

Durant el dia d’avui també s’han disputat tres partits de dobles corresponents als quarts de final. En el primer d’ells, Kristina Mladenovic (ex-número 1 del món en dobles) i Darja Semenistaja s’han imposat en el match tie-break a Anastasia Detiuc i Amina Anshba per a un resultat final de 6-3,1-6 i 10-6.

També ha estat necessari un match tie-break en el segon partit de dobles. Katarzyna Kawa i Bibiane Schoofs s’han imposat a Camilla Rosatello i Angelica Moratelli per 6-1,2-6 i 13-11. En l’últim, Anna Siskova i Miriam Kolodziejová s’han imposat a Elena-Gabriela Ruse i Anna-LenaFriedsam per 6-2 i 6-4.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)