Tennis

El Catalonia Open WTA 125 Terres de Lleida tindrà un cartell de luxe

Més d’una vintena de tennistes consolidades entre les cent primeres del món, encapçalades per la nord-americana Emma Navarro (20a), jugaran al CT Lleida, del 29 d’abril al 5 de maig

El Catalonia Open WTA 125 - Torneig Internacional Terres de Lleida s’ha presentat aquest matí al Club Tennis Lleida, escenari de la competició del 29 d’abril al 5 de maig, amb un cartell de luxe que aplegarà més d’una vintena de jugadores consolidades entre les cent millors raquetes del món. “Serà el millor WTA 125 dels 30 que es disputaran aquest any arreu del món pel nivell de les participants”, ha assegurat taxatiu Jordi Tamayo, el president de la Federació Catalana de Tennis. No en va, les 24 jugadores inscrites estan situades entre la 20a posició que ocupa la nord-americana Emma Navarro i la 99a de la jove tennista de 19 anys Erika Andreeva.

També destaca la presència de la txeca Katerina Siniakova (41a), campiona dels quatre Grand Slam, de la WTA Finals i els Jocs Olímpics de Tòquio en la modalitat de dobles, la tennista de Vall d’Uixó Sara Sorribes (50a), i la barcelonina Rebeka Masarova (91a) i l’argentina Maria Lourdes Carlé (98a), protagonistes de la final del WTA 125 Solgironès a La Bisbal. La nord-americana Sofia Kenin (45a), campiona de l’obert d’Austràlia i finalista de Roland Garros, disputarà la fase prèvia, ja que es va inscriure tard al torneig. A més de les 24 inscrites, el quadre principal es completarà amb quatre jugadores convidades i quatre més provinents de la fase prèvia.

El CT Lleida pren el relleu del CT Reus Monterols d’aquesta prova del circuit professional femení, organitzada per la Federació Catalana de Tennis, amb el suport d’Esportcat, Generalitat de Catalunya.

L’acte de presentació ha comptat amb la presència del director del Consell Català de l’Esport, Aleix Villatoro; el president de la Federació Catalana de Tennis, Jordi Tamayo; el president de la Diputació de Lleida, Joan Talarn; la regidora de Polítiques Feministes de l’Ajuntament de Lleida, Carme Valls; el director esportiu de la RFET, Javier Soler; el president del Club Tennis Lleida, José Luis Solans; i la directora del torneig, Neus Ávila.

El dilluns 29 d’abril a les 10 h del matí arrencarà la competició amb la disputa de la fase prèvia, i dimarts, a la mateixa hora, començaran els primers partits del quadre principal. La final està programada pel diumenge 5 de maig a les 12 h del migdia. L’entrada al campionat serà lliure i gratuïta amb l’objectiu de posar facilitats per promocionar i visibilitzar l’esport femení.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)