Waterpolo

Es posen a la venda les entrades per a la final a quatre de la Champions femenina

El 20 d’abril es jugaran les semifinals entre el Sant Andreu i l’Astralpool Sabadell (12 h) i l’Olympiacòs i l’Assolim Mataró (14 h), i el diumenge 21 el partit pel tercer lloc (12 h) i la gran final pel títol europeu (14 h) a la piscina de la Nova de l’Escullera del CN Barcelona

Les entrades de la final a quatre de la Champions femenina, amb triple presència catalana i que es jugarà el 20 i 21 d’abril a la piscina de la Nova de l’Escullera del CN Barcelona, ja s’han posat a la venda amb preus que oscil·len entre els 10 i els 15 euros per a les semifinals i el partit pel tercer lloc, i els 12 i els 20 per a la final. Es poden adquirir a través d’aquest enllaç https://www.enterticket.es/eventos/water-polo-women-champions-league-final-four-820656 de la Federació Catalana de Natació.

El dissabte 20 a les 12 h es jugarà el duel català entre el CN Sant Andreu i l’Astralpool CN Sabadell, el vigent campió, i tot seguit, a partir de les 14 h del migdia s’enfrontaran l’Olympiacòs i l’Assolim CN Mataró, el finalista de l’any passat. Amb els mateixos horaris, el diumenge 21 es disputarà el partit pel tercer lloc (12 h) i la gran final pel títol europeu (14 h). El dissabte 20 d’abril, un cop es coneguin els finalistes, es posaran més entrades a la venda. L’aforament de la piscina del CN Barcelona, un cop s’hi instal·lin les grades supletòries, serà de mil espectadors.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)