Atletisme

La 2a Cursa de Montilivi tindrà un recorregut amb més vies verdes

La segona edició de la “Cursa de Montilivi” ja és a punt. El dia 28 d’abril Girona s’hi tornarà a celebrar la prova esportiva que impulsa la Fundació Guardiola Sala, juntament amb la Fundació CaixaBank i el Casal dels Infants. En l’acte de presentació a la sala de premsa de Montilivi, Pere Guardiola (President del Consell administratiu del club), Mònica Gibanel (Directora territorial del Casal dels Infants) i Gemma Batlle (Directora de Bancs d’Institucions de CaixaBank a Girona), han presidit l’acte. “Aquesta cursa es va fundar amb les ganes de vincular-la amb el Girona i la ciutat. A més a més, és un moment especial lligat amb el moment actual que viu el club”, ha dit Guardiola.

En la segona edició de la cursa de Montilivi hi haurà dues distancies -10 i 5 quilòmetres- per fer més “oberta a tothom” qui hi vulgui participar. En la cursa de 10 km, el recorregut es veurà canviat respecte l’any passat; es farà més tram de vies verdes i el recorregut anirà fins al municipi de Quart. També hi haurà més activitats més enllà de la celebració esportiva; tallers per als més petits i un concert per dinamitzar la prèvia.

Fins al moment, ja s’hi han inscrit cap a 600 persones, fet que s’apropa al número d’inscrits de l’any passat que va ser 800. L’organització confia superar la participació i tornar a tenir una jornada rodona per l’esport de la ciutat i sota el lema de “Només fent-la sabràs el que se sent” encoratge a tothom a participar-hi.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)