Handbol

El Barça venç el Fraikin Granollers en un derbi trepidant (40-37) i guanya la catorzena lliga seguida

El Barça ha segellat avui amb un triomf molt treballat en el derbi català de la màxima categoria contra un gran Fraikin Granollers per 40-37 (21-19 a la mitja part) el títol de la lliga Asobal quan encara falten cinc jornades per al final del campionat. L’equip blaugrana li treu al Bidasoa, el segon classificat. una distància inabastable de deu punts i té l’average particular guanyat. El conjunt blaugrana celebra el seu catorze títol de lliga consecutiu i el 31è de la seva història. El Barça ha guanyat 24 dels 25 partits que ha jugat i només va cedir punts amb un empat en la seva visita a la pista del Bidasoa en la primera volta, tot just en la primera jornada del campionat (26-26). El Fraikin Granollers, per la seva banda, segueix la lluita per la segona posició però ho té complicat, ja que la derrota combinada amb el triomf del conjunt basc avui davant del Sinfín (36-24), el penúltim, el deixa a cinc punts del Bidasoa.

La primera part ha estat frenètica i el Granollers, tot i les baixes sensibles d’homes clau, ha seguit perfectament el ritme imposat pel Barça. Fins al punt que en el minut 27 el resultat era d’empat (18-18). Amb 14-12, de fet, Carlos Ortega, el tècnic local, ja havia demanat temps mort per recriminar als seus homes que estaven encaixant massa gols. Tot plegat, s’ha arribat al descans amb avantatge blaugrana en una autèntica voràgine atacant per part de tots dos conjunts (21-19). El conjunt d’Antonio Rama ha seguit fent la seva en el segon temps en el marc d’un partit de ben poc esperit defensiu (29-29). El Barça, però, ha tensat una mica més la corda en els últims minuts i s’ha distanciat una mica (33-30 i 35-32) amb Melvyn Richardson –el màxim golejador del partit amb 11 gols– i Dika Mem (8) d’actors principals. El central de Bordils Petar Cikusa (3/3) ha tingut protagonisme amb accions de gran nivell en un tram final en què el Granollers mai no ha llançat la tovallola (40-37). El màxim golejador del conjunt vallesà ha estat Faruk (8) seguir de Víctor Romero (6) i Iván Montoya (5).

El gran repte ara del Barça seran els quarts de final de la Champions que ha de jugar contra el París Saint Germain. L’anada es disputarà a l’Stade Pierre de Coubertin el dia 25 d’abril (20.45 h) i la tornada al Palau el 2 de maig (20.45 h).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)