L’Atlètic Barceloneta arriba a la vintena de títols de copa

S’ha imposat amb autoritat a l’Astralpool CN Sabadell (10-6), el seu rival en la final de les tres últimes edicions

El Zodiac CN Atlètic Barceloneta ja ha arribat a la vintena de títols de copa. L’equip mariner ha estès a la piscina Son Hugo de Palma el seu domini en el torneig del KO amb la dotzena corona consecutiva contra l’Astralpool CN Sabadell (10-6), el seu rival en les tres últimes edicions, que no ha pogut respondre al ritme marcat pel campió (3-2, 2-2, 4-2 i 1-1). Els títols individuals també han estat mariners. Alberto Munárriz, autor de 3 gols, ha estat escollit el jugador més valuós de la final i Unai Aguirre, el millor porter.

L’Atlètic Barceloneta ha marcat la pauta des de l’inici. El metrònom mariner, Felipe Perrone, ha fixat el camí amb un xut per l’escaire en la primera superioritat. Kanstantsin Averka ha replicat amb la mateixa moneda, amb un xut sense angle des de l’extrem que ha sorprès Unai Aguirre. Però el defensor del títol tenia les consignes clares i amb dues ràpides transicions ha tancat el primer quart amb un parcial de 3-1 després de dos llançaments creuats de Bernat Sanahuja i Unai Biel. El segon quart ha acabat amb taules (2-2). L’equip d’Elvis Fatovic mantenia la iniciativa gràcies a la connexió amb Roger Tahull des de la boia i a una fuetada de l’esquerrà Luke Pavillard, però el CN Sabadell continuava viu amb les canonades d’Alberto Barroso en dues accions en superioritat.

Després del descans llarg, Averka, en un contraatac, ha ajustat les diferències (5-4), però la resposta marinera ha estat immediata. Tres dianes d’Alberto Munárriz i una segona de Roger Tahull obrien l’escletxa barcelonina, que només trobava el contrapès amb un altre gol del jugador montenegrí d’origen bielorús. Així s’arribava a l’últim període amb un resultat de 9-5. Amb tot decidit, l’últim quart ha acabat amb taules (1-1), amb un gol de Felipe Perrone i un de Fynn Schütze.