Tennis

Nadal: “M’ho prenc com el meu últim any i vull gaudir de cada moment”

Rafael Nadal ha afirmat aquest dilluns tenir la sensació de que aquesta edició del Barcelona Open Banc Sabadell-Trofeu Comte de Godó, torneig que ha guanyat fins a en dotze ocasions, serà l’última que disputi en la seva carrera. “M’ho prenc com el meu últim any i vull gaudir de cada moment”, ha manifestat en una sala de premsa plena de gom a gomde periodistes després de completar el seu últim entrenament en el RCT Barcelona-1899, abans de debutar aquest dimarts contra l’italià Flavio Colbolli (número 63 de l’ATP).

El balear porta des del dimecres exercitant-se a la capital catalana. “Ha estat una setmana d’entrenaments molt positiva. He estat entrenant-me aquí amb jugadors que tenen un gran nivell i m’he sentit bé. Em sento llest per competir”, ha destacat. Nadal, que fa tres mesos i mig que no disputa un partit oficial des que va perdre en tercera ronda de Brisbane davant el britànic Jordan Thompson, ha recordat que el de Barcelona serà “només” el seu segon torneig de l’any.

Les molèsties abdominals que li impedien executar el seu servei amb normalitat semblen haver remès i, als seus 37 anys, es pren com “un regal” tornar “a competir” en un dels seus tornejos fetitxe. “No estar a Montecarlo em va fer mal, però per sort les coses han millorat aquesta setmana i em sento suficientment a gust per jugar matí”, ha explicat Nadal, qui ha insistit que té “la sensació” que aquesta serà la seva última aparició en el Godó.

En qualsevol cas, el tretze vegades guanyador de Roland Garros ha avançat que pensa “sortir a per totes” aquest dimarts, ja que el seu objectiu és “gaudir i ser competitiu” sobre l’argila de la capital catalana fins a l’últim dia.

La renúncia per lesió del seu compatriota Carlos Alcaraz deixa al torneig sense el campió dels seus dues últimes edicions i frustra una hipotètica semifinal amb Nadal, però el mallorquí va restar importància a aquest fet. “Em sap greu per ell, perquè no pot jugar un torneig important que ha guanyat dues vegades, i li desitjo que es recuperi ràpid i bé. Però jo no estic capacitat per pensar en semifinals”, ha conclòs.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)