Més esport

Esports

Mor Derek Underwood, exjugador de criquet anglès

Durant la seva època era considerat un dels millors llançadors del món

L’exjugador de criquet Derek Underwood, va morir dilluns, dia 15, a l’edat de 78 anys, segons va informar l’entitat Kent Cricket Club, equip on va jugar durant 24 anys (1963-1987) i va disputar més de 900 partits. El president de la federació de criquet d’Anglaterra i Gal·les, Richard Thompson, l’ha recordat com un dels millors llançadors d’efecte que ha donat el seu país.

Des de molt jove ja va començar a despuntar. A l’edat de 25 anys va convertir-se en el jugador més jove en arribar als 1.000 wickets (punts) i va acabar la carrera assolint-ne 2.465. També va aconseguir 100 wickets en una sola temporada en 10 ocasions, la primera amb tan sols 17 anys. Però no va ser només la gran quantitat de wickets assolits, sinó també el mètode per aconseguir-los. Llançava amb la mà esquerra, a un ritme frenètic i una precisió metòdica. Entre el 1966 i el 1982 va ser internacional amb Anglaterra, i va formant part, l’any 1981-1982, de la gira rebel per Sud-àfrica, on van desafiar la prohibició esportiva de l’apartheid. Per aquest motiu, ell i la resta de jugadors van ser expulsats del criquet internacional durant tres anys.

El 1981 va ser condecorat com a Membre de l’Orde de l’Imperi Britànic i el 16 de juliol del 2009 va ingressar al Saló de la Fama del Criquet.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)