Handbol

El Barça no afluixa a la lliga contra l’Ademar (39-29)

Amb el títol de la lliga Asobal assegurat dissabte passat contra el Granollers, el Barça ha reprès avui el campionat amb un altre triomf contra l’Ademar de Lleó (39-29) en partit avançat de la jornada 27. L’equip de Carlos Ortega tornarà a jugar dissabte (21 h) contra el Blendio Sinfín (jornada 26) per tenir netes les dues pròximes setmanes, en què afrontarà els dos partits de l’eliminatòria de quarts de final de la Champions contra el París Saint-Germain, el dijous 25 d’abril a la capital francesa, i el 2 de maig al Palau Blaugrana (20.45 h).

Abans de començar el partit, la plantilla de l’Ademar ha honorat als blaugrana amb el passadís als campions. Amb la pilota en joc, l’equip lleonès, que ocupa el cinquè lloc i somia amb una plaça europea, no li ha posat les coses gens fàcils i el Barça, tot i portar sempre la iniciativa, no ha pogut obrir forat fins a l’últim terç del matx. A la mitja part s’hi ha arribat amb un resultat de 20-16. Als 41 minuts, el conjunt de Daniel Gordo encara mantenia esperances de donar la sorpresa (23-22), però en el tram final el Barça ha posat la directa i s’ha enfilat per sobre dels 10 gols de marge (39-29). Per part blaugrana, els màxims golejadors han estat Melvyn Richardson (7 gols) i Blanz Janc (6).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)