Handbol

Els germans Petar i Djordie Cikusa renoven amb el Barça fins al 2027

Tots dos ho han fet com a jugadors de la primera plantilla blaugrana

El FC Barcelona i els germans bessons Petar i Djordje Cikusa han arribat a un acord per renovar el seu contracte fins al 30 de juny del 2027, i tots dos seran jugadors de la primera plantilla. Fins al final d’aquesta temporada els dos jugadors mantindran fitxa de l’equip filial. Els bessons de Bordils, de 18 anys, van arribar al Barça quan encara eren infantils i des de llavors han passat per totes les categories de la base del conjunt blaugrana fins arribar al primer equip.

Djordje Cikusa va debutar amb el conjunt absolut el 12 de novembre del 2022, quan encara no havia complert 17 anys, en un partit de Lliga Asobal contra el Guadalajara. El lateral ambidextre ha jugat des de llavors 32 partits de l’Asobal i aquesta temporada s’ha estrenat també a l’EHF Champions League. Aquesta és la temporada del debut de Petar Cikusa en el primer equip. El central és un jugador fix en la rotació de Carlos Ortega, ha disputat 22 partits a l’Asobal i els 14 de l’EHF Champions League.

Els dos germans seran membres de la primera plantilla de ple dret a partir de la propera temporada, tot i que el Barça s’està pensant la fórmula de la cessió per una temporada en el cas de Djordje Cikusa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)