Tennis

Badosa es retira per lesió a Stuttgart, el tercer cop aquest any

Tennis. Mantenia anivellat el partit contra Sabalenka en el tercer set 7-6 (4), 4-6 i 3-3

Paula Badosa es va tornar a retirar d’un partit per lesió, la tercera vegada que s’ha vist obligada a fer-ho aquest any. Aquest cop va ser en els vuitens de final del WTA 500 de Stuttgart per uns problemes a la cuixa esquerra. No va ser per les molèsties a l’esquena que ha tingut des de l’inici de la temporada i que ja venen de l’any passat.

L’empordanesa s’estava enfrontant a la seva bona amiga Aryna Sabalenka, la segona del rànquing mundial, i després de 2h22 de lluita mantenia anivellat el partit amb un 7-6 (4), 4-6 i 3-3 (30-0). Paula Badosa no va aguantar més i va decidir abandonar. En la salutació final amb la bielorussa no va poder evitar plorar mentre s’abraçaven. Al final del segon set Paula Badosa ja havia demanat assistència mèdica i li van havien posat un embenatge a la cuixa esquerra. Va acabar guanyant la segona màniga i en la tercera es va avançar amb un 1-3 abans que Aryna Sabalenka anivellés el partit. En la primera eliminatòria l’empordanesa havia guanyat per 6-3 i 6-4 la russa Diana Shnaider.

Paula Badosa es va retirar en el segon partit del WTA 250 de Tailàndia a finals del mes de gener, i també va abandonar en la primera eliminatòria del WTA 1.000 de Dubai a mitjans de febrer. Estava en el quadre del WTA 1.000 d’Indian Wells del mes de març, però va renunciar abans de jugar el primer partit. Ara s’ha retirat en els vuitens de Stuttgart.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)