Handbol

Els Cikusa, al Barça fins a l’any 2027

Handbol. Els bessons Petar i Djordje renoven amb el club blaugrana i signen el primer contracte professional

El bessons de Bordils Petar i Djordje Cikusa van arribar a un acord amb el FC Barcelona per renovar el seu contracte fins al 30 de juny del 2027, i tots dos seran jugadors de la primera plantilla després de signar el primer contracte com a professionals. Fins al final d’aquesta temporada, però, els dos jugadors mantindran fitxa de l’equip filial. Els germans Cikusa, de 18 anys, van arribar al Barça quan encara eren infantils i des de llavors han passat per totes les categories de la base del conjunt blaugrana fins arribar al primer equip.

Djordje Cikusa va debutar amb el primer equip el 12 de novembre del 2022, quan encara no havia complert 17 anys, en un partit de l’Asobal contra el Guadalajara. El lateral ambidextre ha jugat des de llavors 32 partits de lliga i aquesta temporada s’ha estrenat també en la Champions League. Aquesta és la temporada del debut de Petar Cikusa en el primer equip. El central és un jugador fix en la rotació de Carlos Ortega, ha disputat 22 partits en l’Asobal i els 14 de la lliga de campions. Tots dos seran membres de ple dret de la primera plantilla blaugrana a partir de la temporada vinent, tot i que el Barça s’està pensant la fórmula de la cessió per una campanya en el cas de Djordje Cikusa.

ELS PROTAGONISTES

Firmar el contracte de professional amb el Barça és un somni fet realitat. És molt especial, estem aquí des de petits
Petar Cikusa
Fa molts anys que estem al club i des de petits desitjàvem tenir aquesta oportunitat. Ara que ha arribat, l’aprofitarem
Djordje Cikusa
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)