Tennis

Fils elimina De Minaur en vuitens i Ruud i Tsitsipas passen fluix

El francès de 19 anys Arthur Fils (16) ha protagonitzat, tot just en l’últim partit d’una jornada del del Barcelona Open Banc Sabadell que fins aquell moment era de resultats previsibles, la gran sorpresa dels vuitens de final eliminant al botxí dimecres de Rafa Nadal, l’australià Alex de Minaur (4): 7-5 i 6-2 en 1h34. El deixeble de Sergi Bruguera ha trobat la fórmula i s’enfrontarà demà divendres en els quarts de final al serbi Dusan Lajovic, dirigit des de fa anys per Josep Perlas, en un derbi d’entrenadors catalans.

El noruec Casper Ruud (3), triple finalista de gran eslam i recent finalista a Montecarlo, torneig en el qual va batre a Novak Djokovic en la semifinal, ha superat a l’australià Jordan Thompson (14) per 6-1 i 6-4 en 1h12 i se les heura en els quarts amb l’italià de 23 anys Matteo Arnaldi, que ha eliminat a l’argentí procedent de laprèvia Marco Trungelliti per un contundent 6-3 i 6-0. Ruud ha estat infinitament superior en el primer parcial davant d’un rival que s’ha guanyat algun xiulet per la seva actitud. Thompson ha millorat una mica en el segon set buscant amb el seu servei el revés de Ruud però no n’ha fet prou. Ni de bon tros.

Tsitsipas va fort

En el darrer partit de la central, el grec i recent campió a Montecarlo Stefanos Tsitsipas (5) ha superat a l’andalús Roberto Carballés, que s’ha avançat amb un break en el cinquè joc, però que ha acabat claudicant per 7-5 i 6-3. el grec, que presenta candidatura de nou en el torneig en què va fer eclosió, se les heurà amb l’argentí Facundo Díaz, que ha eliminat a l’hongarès Fabian Marozsan (17) per 3-6, 6-3 i 6-1.

El castellonenc Roberto Bautista, per la seva banda, ha perdut per 6.-4 i 6-3 contra el britànic Cameron Norrie (12), que ha celebrat el seu triomf 200 en el circuit ATP. Curiosament, Bautista havia arribat a les 400 victòries amb el triomf anterior davant de l’italià Andrea Vavassori. El rival de Norrie en quarts serà l’argentí Tomas Etcheverry (13), que ha superat al nord-americà Brandon Nakashima, que dilluns va fer fora del torneig al rus Andrei Rublev (2), per 3-6, 7-6 (5) i 6-4 en una marató de 3h10. També s’ha allargat molt el duel entre el malagueny Alejandro Davidovich, que l’any passat va caure en els quarts davant de Carlos Alcaraz, ha claudicat davant de la regularitat del serbi Dusan Lajovic: 7-6 (10) 3-6 i 6-1. Els dos contendents van ser finalistes al Masters 1.000 de Montecarlo: Lajovic el 2019 i Davidovich el 2022.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)