Tennis

Tsitsipas pateix per passar a la semifinal del Godó i Ruud ho fa amb comoditat

El cinquè favorit ha hagut de remuntar un set i salvar dues boles de partit

Stefanos Tsitsipas, el cinquè cap de sèrie del Barcelona Open Banc Sabadell, ha patit per accedir a la semifinal, mentre que Casper Ruud, el tercer favorit, s’ha classificat amb comoditat. El grec, recent guanyador de l’ATP 1.000 de Montecarlo, ha guanyat per 4-6, 6-3 i 7-6 (8) a l’argentí Facundo Díaz que ha estat a punt de donar la sorpresa. Stefanos Tsitsipas ha hagut de remuntar un set, estar més de dues hores i mitja lluitant a la pista i salvar dues boles de partit en contra enfront el número 53 del rànquing mundial per continuar en el Godó. El rival del cinquè favorit en la semifinal serà el serbi Dusan Lajovic que ha derrotat per 6-4, 3-6 i 6-2 en dues hores i sis minuts al francès de 19 anys Arthur Fils (16).

Casper Ruud, per la seva part, s’ha imposat per 6-4 i 6-3 a l’italià Matteo Arnaldi en poc més d’una hora i mitja. El partit no ha tingut una dominador clar en el seu inici i els dos jugadors s’han trencat el servei. En el desè joc Casper Ruud ha tornat a aconseguir un break i s’ha emportat la primera mànega. En el segon set el noruec s’ha distanciat de l’italià més aviat i s’ha emportat la victòria. Aquesta és la quarta participació de Casper Ruud a Barcelona i jugarà la seva primera semifinal. El seu rival serà l’argentí Tomas Etcheverry (13) que ha sigut el primer en classificar-se al guanyar per 7-6 (4) i 7-6 (1) al britànic Cameron Norrie (12). L’enfrontament ha estat molt anivellat i l’argentí, que l’any passat va arribar als quarts de Roland Garros, jugarà la seva primera semifinal en un torneig ATP 500.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)