Tennis

La final més esperada

Tennis. Barcelona Open Banc Sabadell. El grec Stefanos Tsitsipas (5) buscarà avui el seu primer títol en la seva quarta final al Godó contra el sobri noruec Casper Ruud (3)

El grec Stefanos Tsitsipas (5) va superar el serbi Dusan Lajovic (59è de l’ATP) en un partit costerut confirmant els pronòstics per 5-7, 6-4 i 6-2 en 2h10 i jugarà avui la seva quarta final del Barcelona Open Banc Sabadell (2018, 2021, 2023) per intentar trencar el malefici de les tres anteriors. El rival del número 7 del món serà el noruec Casper Ruud (3), que en la primera semifinal va confirmar les previsions i es va desfer de l’efervescent argentí Tomás Etcheverry per 7-6 (6) i 6-4. Lajovic, que ha completat un torneig esplèndid, va jugar a un gran nivell el primer set i se’l va adjudicar amb un trencament en el dotzè joc, rendibilitzant la primera pilota per tancar-lo. Tsitsipas no va tenir altre remei que arromangar-se. Amb un trencament en el segon acte, el primer que celebrava, va igualar el partit (6-4). El finalista de l’any passat i clar aspirant, va anar de cara a barraca en el tercer acte i va signar, tot just en el tercer joc, una ruptura que el va catapultar contra un rival –entrenat pel català Josep Perlas– que ja ho havia donat tot.

Quartfinalista a Roland Garros 2023, número 30 ATP, i valor emergent del tennis argentí als 24 anys amb dreta i servei com a principals arguments, Etcheverry va jugar la seva primera semifinal d’un ATP 500 i va plantejar prou problemes a Ruud, triple finalista de gran eslam. El noruec, sobri, va haver d’apel·lar a l’experiència i a la seva dreta de quirats.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)