Handbol

Carlsbogaard amplia el contracte amb el Barça del 2025 al 2028

El lateral suec ha guanyat pes en els esquemes de joc de l’equip de Carlos Ortega tant en defensa com en atac

El Barça continua apuntalant el seu projecte per als pròxims cursos i avui ha arribat el torn de la renovació del lateral esquerre suec Jonathan Carlsbogaard, que ha ampliat el seu contracte del 2025 fins al 2028. Com és preceptiu, l’acte de signatura ha tingut lloc a les oficines de l’Spotify Camp Nou, amb la presència del president, Joan Laporta, i dels màxims responsables de l’handbol blaugrana.

Carlsbogard va arribar al Barça l’estiu del 2022, procedent del TBV Lemgo de la Bundesliga. Des de llavors, el lateral s’ha confirmat com un dels jugadors més complets d’Europa per la seva aportació tant en els dos costats de la pista. El suec és un fix en el centre defensiu de Carlos Ortega i, a més, aquesta temporada, la seva segona al club, ha incrementat l’aportació ofensiva. Les xifres així ho ratifiquen: el lateral ja ha anotat més del doble de gols en aquesta Champions (34) que en tota l’edició passada (14).

La renovació de Carlsbogard és la segona d’aquesta setmana, després de la de Timothey N’Guessan, i se suma a les de Luís Frade (2026), i Petar i Djordje Cikusa (2027). El tècnic blaugrana, Carlos Ortega, també ha ampliat el seu contracte aquesta temporada fins al 2026.

El lateral suec expressa la seva alegria per la renovació: “Estic molt feliç per ampliar el meu contracte. Soc molt feliç a l’equip i al club. A més, la vida fora de la pista a Barcelona és fantàstica. La meva futura dona també és molt feliç aquí, i això també és molt important”, explica a Barça One. “Aquesta temporada estic molt feliç també amb la meva situació a l’equip. Jugo molt més i em sento més còmode amb tot. Espero que les coses continuïn així”, analitza.

Carlsbogard té clars els seus pròxims objectius: “Vaig venir al Barça per guanyar tots els títols i aquest és també l’objectiu per aquests dos últims mesos de temporada”, sentencia.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)