Futbol sala

El Barça derrota el Cartagena i apuntala el lideratge (8-6)

El Barça ha derrotat per 8-6 el Jimbee Cartagena en el partit avançat de la 29a jornada, el darrer al Palau de la fase regular, i apuntala la seva posició de líder de la primera divisió amb 57 punts, 5 de marge sobre el Pozo amb un partit més. Jesús Velasco ha recuperat Pito però ha perdut Catela a darrera hora per un procés gripal i només ha tingut a disposició a set jugadors del primer equip. Els homes del filial han contribuït notablement a la victòria.

La primera part ha sigut una bogeria atacant i de badades defensives. El Barça s’ha avançat cinc vegades i el Cartagena ha empatat també cinc vegades (5-5). Els gols blaugrana els han fet Puigvert, Ferrão, Lozano, Antonio i Pito. Waltinho ha esta tel jugadors més inspirat dels visitants amb 3 gols. Adolfo ha avançat de nou els locals en el segon temps (6-5) en una acció de Ferrão. e n la jugada posterior, el Cartagena ha fet el 6-6, el quart de Waltinho. Adolfo ha fet el 7-6 a 4:23 del final rematant una passada genial de Matheus a la sortida d’un córner. Pito ha rematat la victòria a 6 segons del final. L’actuació del porter Dídac en el segon temps i la bona defensa sobre l’atac de cinc que ha fet el Cartagena en el tram final han estat claus.