Tennis

Nadal és molt superior al jove Blanch, de 16 anys, i avança a Madrid

El manacorí s’ha imposat al nord-americà per 6-1 i 6-0

Rafael Nadal s’ha classificat per la segona eliminatòria de l’ATP 1.000 de Madrid després de mostrar la seva superioritat contra el jove de 16 anys Darwin Blanch. El manacorí ha derrotat per 6-1 i 6-0 al jugador número 1028 del rànquing mundial i que tot just ha disputat el seu segon partit en aquesta categoria.

Rafael Nadal ha sortit molt centrat i no ha deixat que el jove nord-americà treies profit de la seva millor arma, el servei. Ha fet un break la primera vegada que Darwin Blanch ha servit i després d’un altre trencament s’ha imposat per 6-1. En la segona mànega el manacorí han encadenat sis jocs consecutius i ha tancat el partit amb un 6-0 després de 1h04 de joc.

El rival de Rafael Nadal en el segon partit serà l’australià Alex de Minaur, el desè favorit, que va ser el seu botxí en la segona eliminatòria del Barcelona Open Banc Sabadell de fa uns dies.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)