Gimnàstica

Tres catalans són sisens per equips amb Espanya en l’europeu júnior

Giraldez i Kovacs s’han classificat per la final del concurs complert

Tres gimnastes catalans, Álvaro Giraldez (Egiba), Sergio David Kovacs (CG Sant Boi) i Gabriel Barris (Salt CG), han format part de la selecció espanyola que ha finalitzat en la sisena posició per equips en l’europeu júnior que s’està disputant a Rimini (Itàlia), juntament amb l’absolut. Espanya ha sumat 232.062 punts, mentre que el títol ha estat per la Gran Bretanya amb 240.258.

Álvaro Giraldez i Sergio David Kovacs s’han classificat per diferents finals. Tots dos disputaran diumenge la final del concurs complert. Giraldez ha acabat amb la desena nota amb 78.132, mentre que Kovacs ha aconseguit la catorzena amb 77.632. Kovacs també ha entrat en dues finals per aparells que es faran dissabte, la d’anelles amb la segona nota (13.300) i la de barra amb la vuitena nota (13.033). Giraldez disputarà la final de salt on ha fet la vuitena nota (13.733).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)