Rem

Dennis Carracedo disputarà la final A i Gerard Suné passa a la B de l’europeu

Aleix Garcia està en les semifinals

Dennis Carracedo (CN Banyoles) i el gallec Caetano Horta s’han classificat per la final A del doble escull lleuger de l’europeu que s’està disputant a Szeged (Hongria). Després de ser segons en la primera eliminatòria (6:26.58), han guanyat la repesca amb 6:41.77 i han passat a la final A dels sis millors que es disputarà demà. Gerard Suñé (RCM Tarragona) només estarà en la final B de l’escull lleuger. Va ser quart en la primera eliminatòria (7:44.00) i en la repesca d’avui ha acabat quart amb 7:50.26 i s’ha quedat fora de la final A. La final B es disputarà diumenge,

Aleix Garcia (CN Banyoles) i el gallec Rodrigo Conde van ser primers en la seva eliminatòria (6:20.42) del doble escull i van passar directament a la semifinal que es disputarà demà, Les finals seran diumenge. Aina Cid (CN Amposta) i l’aragonesa Esther Briz han estat baixa en dos sense per problemes mèdics de l’aragonesa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)