L’Astralpool Sabadell es classifica per la final a quatre de l’Europe Cup

Els sabadellencs han tornat a guanyar per la mínima (7-6) l’Steaua en la tornada dels quarts

L’Astralpool Sabadell s’ha classificat per la final a quatre de l’Europe Cup al tornar a guanyar per la mínima l’Steaua de Bucarest en els quarts de final. Després del 5-6 de l’anada els sabadellencs s’han imposat per 7-6 (2-0, 2-2, 2-2 i 1-2) en la tornada davant dels seus aficionats. Barroso i Valera han marcat tres gols cada un.

L’Steaua a buscat el gol d’inici per anivellar l’eliminatòria, però el porter del Sabadell, Lorrio, ha fet bones aturades. Averka ha marcat pels sabadellenc i Valera ha situat el 2-0 al final del primer quart, i també ha marcat el 3-0 a l’inici del segon. Els romanesos han trobat l’encert i s’han apropat fins al 3-2, però un gol de Barroso ha deixat el 4-2 al descans.

En l’inici de la segona meitat l’Steaua s’ha mostrat encertat en atac, ha marcat dos gols seguits i ha empatat. Barroso ha agafat la responsabilitat en atac del Sabadell, ha marcat dos gols i ha tornat a distanciar al seu equip (6-4). Malgrat situar-se amb tres gols de marge en l’inici dels darrers vuit minuts el Sabadell ha encaixat dos gols seguits (7-6), però els romanesos en cap moment han fet perillar l’eliminatòria.