L’Asssolim Mataró es refà amb un triomf contra l’Astralpool Sabadell (13-10)

Després de la decepció en la final a quatre de la Champions, l’Assolim CN Mataró ha segellat un triomf revitalitzant a la lliga contra l’heptacampió europeu, l’Astralpool Sabadell (13-10), que amb la derrota d’avui ja ha perdut tota possibilitat d’acabar la fase regular en primer lloc. El duel a la piscina Joan Serra, com és habitual, ha estat molt igualat i no s’ha resolt fins a l’últim quart (2-2, 4-3, 4-4 i 3-1). Amb un llançament parabòlic, Bea Ortíz ha signat l’empat a 10 a l’inici de l’últim període, però tres gols consecutius de les locals han segellat el triomf per a les de Dani Ballart. Anni Espar, amb un gol en superioritat al límit del temps reglamentari, Mireia Guiral, des de la boia, i Clara Cambray, a porteria buida quan el Sabadell ja atacava a la desesperada amb set jugadors, han certificat el definitiu 13-10.

A dues jornades pel final de la lliga regular, el Sant Andreu, que aquest migdia ha superat l’Atlètic Barceloneta (7-10), continua líder, amb 58 punts. El Mataró és segon (56), seguit pel Sabadell (51), el Mediterrani (41) i el Terrassa (39). El cap de setmana vinent es disputa la copa de la reina a Can Llong, i el Sabadell tancarà la fase regular contra el Sant Andreu a casa (11 de maig) i el Mediterrani (18 de maig), a la piscina Josep Vallès.