Gimnàstica

Diallo i Plata, vuitens en els seus aparells en l’europeu, i Kovacs guanya el bronze en el salt júnior

Els dos gimnastes absoluts han fet petites errades que els han penalitzat

Thierno Diallo (Egiba Manresa) i Joel Plata (CG Sant Boi) només han pogut finalitzar en la vuitena plaça en les finals de paral·leles i barra respectivament de l’europeu de Rimini (Itàlia). Tots dos han fet petites errades que els han penalitzat. En la categoria júnior Sergio David Kovacs (CG Sant Boi) ha guanyat la medalla de bronze en salt.

Thierno Dillao ha acabat vuitè en la final de paral·leles amb una nota de 12.900. El gimnasta de l’Egiba Manresa ha tingut un desequilibri en l’execució i això l’hi ha baixat considerablement la nota. Joel Plata també ha ocupat la vuitena plaça en barra amb una nota de 13.366. Se l’hi ha escapat una ma en un exercici, però ha pogut evitar la caiguda.

En la categoria júnior de l’europeu Sergio David Kovacs (CG Sant Boi) ha guanyat la medalla de bronze en el salt amb una nota final de 14.016 després de dos salts de 14.033 i 14.000. En les final d’anelles ha acabat cinquè amb 13.033. Álvaro Giraldez (Egiba Manresa) ha ocupat el vuitè lloc en la barra amb 12.000.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)