Tennis

Nadal ha de lluitar més de tres hores per passar als vuitens de Madrid

El manacorí s’imposa per 6-1, 6-7 (5) i 6-3 a l’argentí Cachín

Rafael Nadal ha hagut de disputar tres sets i lluitar tres hores i quatre minuts per classificar-se per als vuitens de final de l’ATP 1.000 de Madrid. El manacorí, que s’està provant a cada partit després de molt temps sense jugar ha mostrat la seva millor cara, però també algunes febleses en el seu joc. Ha superat per 6-1, 6-7 (5) i 6-3 l’argentí Pedro Cachín. El rival de Rafael Nadal en els vuitens serà el txec Jiri Lehecka (30) que ha guanyat per 6-4 i 7-6 (6) el portuguès Thiago Monteiro.

En el primer set el manacorí s’ha mostrat intractable, amb un joc sòlid i brillant, davant un rival que ha fet massa errades i ha cedit tres vegades el seu servei. En la segona mànega tot ha canviat i l’argentí ha mostrat el seu veritable joc. Pedro Cachín s’ha situat amb un 1-4, però Rafael Nadal ha anivellat el partit i ha forçat el tie-break, on ha cedit el primer set del torneig. En el tercer set el manacorí ha tornar a trobar una forta resistència en l’argentí, però desprès del 2-2 s’ha imposat i s’ha emportat la victòria.

El tercer favorit, el rus Daniïl Medvédev, ha necessitat tres sets i 2h25 de joc per derrotar el nord-americà Sebastian Korda (25) per 5-7, 7-6 (4) i 6-3, i classificar-se pels als vuitens de final. Casper Ruud, el cinquè cap de sèrie i guanyador del Godó, s’ha imposat per 6-2 i 6-4 al britànic Cameron Norrie (29).

En el quadre femení la polonesa Iga Swiatek, la primera cap de sèrie, ha passat de manera clara als quarts de final després de derrotar per 6-1 i 6-0 a la castellonenca Sara Sorribes en una hora i set minuts. La tercera favorita, la nord-americana Coco Gauff, ha quedat eliminada al perdre contra la seva compatriota Madison Keys (18) per 7-6 (4), 4-6 i 6-4.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)