Tennis

Navarro, la primera favorita del Catalonia Open WTA 125, guanya en tres sets en el seu debut

La nord-americana s’imposa a la seva compatriota Pera per 7-5, 4-6 i 6-1

La primera favorita del Catalonia Open WTA 125, la nord-americana Emma Navarro, ha patit una mica per guanyar en el seu debut en el torneig que es disputa a les instal·lacions del CT Lleida. La 23a jugadora del rànquing mundial WTA, de 22 anys, ha necessitat dues hores i tretze minuts i tres sets per guanyar la seva compatriota Bernarda Pera per 7-5, 4-6 i 6-1.

La neerlandesa Arantxa Rus, la tercera favorita, s’ha imposat per 6-3 i 6-4 a la russa Kamilla Rakhimova, mentre que la Magdalena Frech, la quarta cap de sèrie, també s’ha imposat amb comoditat a la grega Despina Papamichail per 6-2 i 6-4. La sisena favorita, la nord-americana Sofia Kenin, ho ha tingut molt més complicat, ha hagut de remuntar i ha aconseguit la victòria després de dues hores i cinc minuts de lluita contra l’aragonesa Irene Burillo a la que ha guanyat per 2-6, 6-4 i 6-4.

La colombiana Camila Osorio (7) ha superat el primer partit ja que la sueca Mirjam Bjorklund s’ha retirat quan perdia per 4-1. L’última cap de sèrie de la jornada, la romanesa Ana Bogdan (8) ha superat per un doble 6-1 la granadina Nuria Parrizas.

Només ha estat 58 minuts a la pista la nord-americana Ashlyn Krueger i ha tingut temps de guanyar per 6-2 i 6-1 la grega Martha Matoula. La resta de resultats de la jornada han sigut: Elizabeth Mandlik (Estats Units)-Claire Liu (Estats Units) 6-1 i 6-3; Lea Boskovic (Croàcia)-Anna Siskova (República Txeca) 6-1 i 6-1 i Mayar Sherif (Egipte)-Aliaksandra Sasnovich (Bielorussa) 6-3, 3-6 i 6-3.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)