Tennis

Rublev i Auger-Aliassime jugaran la final de l’ATP 1.000 de Madrid

Lehecka s’ha retirat lesionat en la segona semifinal

Andrey Rublev i Felix Auger-Aliassime jugaran la final de l’ATP 1.000 de Madrid. El rus, el setè cap de sèrie, s’ha classificat després de guanyar per 6-4 i 6-3 el nord-americà Taylor Fritz (12) en només una hora i dotze minuts. El canadenc només ha estat 33 minuts a la pista ja que el seu rival, el txec Jiri Lehecke (30), s’ha retirar per problemes físics amb 3-3 en el primer set.

El txec, que va ser el botxí de Rafael Nadal en els vuitens, ha tingut dolor a l’esquena i després del 3-3 ha demanat atenció mèdica. Ha tornat a la pista, però després de jugar tres punts més s’ha retirat. Felix Auger-Aliassime ha arribat a la seva primera final d’un ATP 1.000, i ho ha fet després de veure com tres rivals s’han retirat. En els setzens el txec Jakub Mensik va abandonar després d’un 6-1 i 1-0, en els quarts l’italià Jannik Sinner (1) va abandonar abans de jugar i en la semifinal el rival també ha plegat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Has superat el límit de 5 articles gratuïts d'aquest mes

No sóc subscriptor

Tarifa digital d’El Punt Avui i L’Esportiu

Per
només
48

per un any

Ja sóc subscriptor

Per gaudir dels avantatges has d'activar la teva subscripció facilitant-nos el número de contracte i el NIF o DNI de la subscripció.

Activa la subscripció