Ciclisme

L’italià Milan (Lidl-Trek) compleix els pronòstics al Giro

Ha superat a l’esprint a l’australià Kaden Groves i l’alemany Phil Bauhaus

L’italià Jonathan Milan (Lidl-Trek) ha complert el pronòstic i ha guanyat la quarta etapa del Giro entre Acqui Terme i Andora de 190 quilòmetres demostrant el seu potencial en un esprint final on ha superat a l’australià Kaden Groves i l’alemany Phil Bauhaus. Milan suma ja quatre victòries aquesta temporada. La notícia és que Pogacar avui no ha atacat perquè ha decidit no sortir a la roda de Ganna que ha fet una gran carrera i ha fet una escapada però l’han acabat atrapant a 4,8 quilòmetres de l’arribada. L’etapa també ha tingut una caiguda de 10 ciclistes per culpa de la pluja. En la general es manté Tadej Pogacar (UAE Team Emirates) com a líder, a 46 segons hi té Geraint Thomas (Ineos Grenadiers) i tercer Daniel Felipe Martínez (Bora-Hansgrohe) a 47 segons. Demà cinquena etapa entre Gènova i Lucca, un recorregut de 178 quilòmetres.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Has superat el límit de 5 articles gratuïts d'aquest mes

No sóc subscriptor

Tarifa digital d’El Punt Avui i L’Esportiu

Per
només
48

per un any

Ja sóc subscriptor

Per gaudir dels avantatges has d'activar la teva subscripció facilitant-nos el número de contracte i el NIF o DNI de la subscripció.

Activa la subscripció