Piragüisme

Albert Corominas s’acomiada de l’alta competició

El palista banyolí, que seguirà vinculat al club com a entrenador i preparador físic, té un or i una plata mundial al seu palmarès

Albert Corominas (Banyoles, 1981) es retira de la competició d’alt nivell després de 25 anys durant els quals ha aconseguit ser campió del mon de quatriatló el 2014 o subcampió al mundial de piragüisme que es va disputar a l’Estany el 2010. El palista del CN Banyoles, campió estatal tres anys seguits, es centrarà en les tasques d’entrenador i preparador físic de la secció de l’entitat amb l’objectiu de “retornar tot el que aquest club m’ha donat a partir de la meva experiència”. Coro escenifica el seu comiat aquest dissabte a la tarda a les instal·lacions del club en un acte envoltat de familiars i amics en el qual també hi haurà companys i autoritats.

“Competir al màxim nivell requereix una dedicació exclusiva i entrenar cada dia moltíssimes hores. Després del meu últim viatge a Austràlia vaig pensar si tenia ganes de continuar-ho fent i si valia la pena tot aquest sacrifici. Per estar a dalt de tot i anar a Mundials i Europeus, és imprescindible un determinat i esforç i renunciar a moltes coses, i jo ara ja no m’hi puc comprometre. No puc ser tan competitiu com abans. Per això, abans que em retirin, prefereixo retirar-me jo i deixar de banda l’esport d’elit” argumenta el banyolí, que hi afegeix: “No ho deixo perquè estigui cremat, sinó que vull canviar el meu dia a dia. Em posava massa pressió i notava que no podia tornar tot allò que m’estaven donant, el que em generava un estrès psicològic innecessari”. “Faig un pas al costat i aparco l’alta competició, però no abandono l’esport. Cada dia continuaré entrenant. Menys temps, però ho faré. Per salut i perquè l’esport és i serà la meva vida” assegura Albert Corominas, que seguirà vinculat al club en què va entrar amb 9 anys.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Has superat el límit de 5 articles gratuïts d'aquest mes

No sóc subscriptor

Tarifa digital d’El Punt Avui i L’Esportiu

Per
només
48

per un any

Ja sóc subscriptor

Per gaudir dels avantatges has d'activar la teva subscripció facilitant-nos el número de contracte i el NIF o DNI de la subscripció.

Activa la subscripció