Handbol

El Garbí perd el primer partit de la fase contra l’Agustinos (26-29)

Derrota de l’Handbol Garbí en la seva estrena a la fase d’ascens a 1a Estatal, de la qual n’és amfitrió d’un dels grups. L’equip de Palafrugell no ha pogut superar el filial de l’Agustinos de Plata (26-29, 14-18 a la mitja part), que amb l’empat a 27 entre el Maravillas de Madrid i l’Osca, el segon equip del conjunt de l’Asobal; agafa avantatge per convertir-se en el campió de la fase i endur-se la única plaça en joc al Garbí Arena.

El Garbí aconseguia empatar a 22 en l’inici de la segona meitat però malgrat una doble exclusió visitant no aconseguia reduir la distància sinó que veia com l’Agustinos recuperava el màxim avantatge (25-29 a 3:44, temps mort de Gou) gràcies al paper d’Hugo Mora a la porteria. El màxim golejador del partit Roberto Lucha amb 8 pels visitants mentre per l’equip de Palafrugell, que jugarà aquest dissabte al vespre contra l’Osca el segon partit de la fase, que tanca diumenge al migdia contra el Maravillas; Eduard Madí i Lluís Hereu en feien 6.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)