El Sant Andreu guanya al Sabadell (9-12) en la lliga i consolida el lideratge

Al descans perdia per 7-5 i el tercer quart ha decidit

El CN Sant Andreu ha guanyat l’Astralpool Sabadell per 9-12 (3-2, 4-3, 1-6 i 1-1) en la penúltima jornada de la fase regular de la lliga i s’ha consolidat en el lideratge. El conjunt andreuenc ja es va imposar a l’equip sabadellenc en la recent final de la copa femenina.

El partit s’ha decidit en el tercer quart amb un parcial d’1-6 pel Sant Andreu. Fins llavors el Sabadell havia manat en el marcador i havia arribat al descans amb un 7-5. En el conjunt andreuenc ha destacat Ariadna Ruiz amb 4 gols i la seva germana Elena Ruiz amb 3.