El Garbí es queda amb la mel a la boca

El Maravillas de Madrid s’endú la plaça en joc a Palafrugell

Derrota del Garbí en el partit que tancava la fase d’ascens a la 1a estatal que s’ha disputat a Palafrugell, per 25-28 (11-14 a la mitja part) contra el Maravillas de Madrid que és qui s’endú la plaça que hi havia en joc. Era la primera vegada que el club del Baix Empordà aspirava a pujar des de la Lliga Catalana, on va arribar el 2019 després de successius ascensos.

L’Agustinos i l’Osca havien empatat a 24 en el primer partit de l’última jornada després de 2 gols dels aragonesos en l’últim mig minut. Un resultat que mantenia les opcions d’ascens de l’equip de Palafrugell perquè si els alacantins haguessin sumat els 2 punts s’haurien acabat les opcions pel 26-29 de la primera jornada.

El 0-5 encaixat pel conjunt local entre el final de la primera meitat i l’inici de la segona (11-15) encarrilava el duel per al campió de Madrid, que tenia en el seu porter, Agustín Seseña, un factor desequilibrant, per arribar a tenir un màxim avantatge de 6 (12-18). Els locals, liderats per Eduard madí (9 gols) s’havien acostat a 3 (21-24 i 24-27) però Nacho Fernández ( també 9) a un minut i mig tornava a deixar el marge en 4.