Tennis

La francesa Audrey Albie guanya el Torneig Internacional Femení W35 Platja d’Aro 365

Amb la victòria d’Audrey Albie en una emocionant final a tres sets s’ha tancat aquest diumenge 12 de maig el Torneig Internacional Femení W35 Platja d’Aro 365, que ha acollit el Club Tennis d’Aro durant tota una setmana. La final de dobles es va jugar ahir dissabte, amb la victòria de la parella formada per Eleni Christofi i Daniela Vismane. Al voltant d’una vuitantena de jugadores de diverses nacionalitats han participat a aquesta edició del torneig, la cinquena que acull el Club Tennis d’Aro.

La final individual, contra tot pronòstic, s’ha disputat entre la jugadora alemanya Caroline Werner (991a de la WTA) i la francesa Audrey Albie (357a) , que durant el torneig han anat deixant fora a les caps de sèrie d’un quadre de 48 jugadores. Un ràpid 6-2 ha avançat Werner, que s’ha mostrat molt contundent durant la primera mànega i ha iniciat la segona al mateix ritme, posant-se 3-0 per davant. Però Albie ha estat capaç de donar la volta al segon set i l’ha guanyat 6-4, per rematar el partit en un ajustadíssim tercer set que s’ha endut per 7-5 i ha donat la final per acabada en prop de dues hores i mitja.

A la final d’aquest torneig del circuit ITF hi han assistit Joan Querol, secretari general de la Real Federació Espanyola de Tennis; Francesc Prat, vocal de la Federació Catalana de Tennis, i Marc Medina, Regidor d’Esports de l’Ajuntament de Castell, Platja d’Aro i S’Agaró. Juntament amb Josep M. Tura, president del Club Tennis d’Aro, han fet entrega dels premis a la guanyadora i a la finalista.

A la competició de dobles, el quadre va ser de setze parelles i va tancar-se dissabte amb una final entre la parella formada per la grega Eleni Christofi i la letona Daniela Vismane, que es van enfrontar a la dupla formada per la també letona Diana Marcinkevica i la portuguesa Matilde Jorge. La final es va resoldre en dos sets, amb la victòria de Christofi i Vismane per 6-4 i 6-2.