Taekwondo

Dani Quesada, campió d’Europa de taekwondo

El català es va imposar a la categoria de -74 kg en el campionat que s’ha disputat a Belgrad (Sèrbia)

El català Daniel Quesada Barrera ha obtingut pujar al més alt del podi i aconseguir la medalla d’or en la categoria de -74 kg en l’última jornada dels campionats d’Europa de taekwondo que s’han disputat a la ciutat de Belgrad, a Sèrbia. El barceloní va tenir un camí complicat i dur fins a aconseguir la victòria final.

A la primera eliminatòria, va superar a l’ucraïnès Andri Chumachenko amb un contundent 2-0 en el marcador. Ja als quarts de final, va poder amb Kadyrbech Daurov per 2-1. A les semifinals, el català va tornar a la victòria per 2-0 amb el taekwondista de l’Azerbaidjan Javad Aghayev. En l’últim enfrontament, Quesada va emportar-se l’or després de superar per 2-1 al georgià Zurab Kintsurashvili.

Amb aquesta victòria als europeus, Quesada torna a sumar un nou campionat a les seves vitrines. I és que el de Barcelona ja havia estat campió del món a Mèxic l’any 2022.