Karate

María López es penja l’or a l'europeu de karate

La catalana, juntament amb Raquel Roy i Gema Morales, puja al lloc més alt del podi en els campionats disputats a Croàcia

La karateka de Montornès del Vallès María López ha aconseguit la medalla d’or juntament amb Raquel Roy i Gema Morales en la modalitat de kata en els campionats d’Europa que s’han disputat aquest passat cap de setmana a la ciutat de Zadar, a Croàcia. Les actuals subcampiones del món en l’especialitat van haver de superar en les eliminatòries a la República Txeca i a Turquia, mentre que a l’última eliminatòria, van superar a Itàlia per arribar a obtenir la medalla d’or.

Amb aquesta victòria, la selecció espanyola obté el seu tercer europeu i el primer des de l’any 2019, quan van penjar-se l’or en el torneig que es disputava en Guadalajara. Tampoc és el primer gran objectiu que la catalana ha pogut aconseguir, ja que també ha aconseguit la plata en el mundial de Dubai 2021 i la plata en els europeus del 2022 a Gaziantep (Turquia).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)