Ciclisme

Valentin Paret-Peintre guanya la desena etapa del Giro i suma el primer triomf com a professional

S’ha imposat en solitari a l’alt de Bocca della Selva de primera categoria

Valentin Paret-Peintre (Decathlon) ha aconseguit la seva primera victòria com a professional al guanyar la desena etapa del Giro de 142 km entre Pompeia i l’alt de Bocca della Selva de primera categoria. El francès, de 23 anys, ha estat el millor en la pujada final i ha superat a tres quilòmetres de meta l’eslovè Jan Tratnik (Visma) que anava escapat i que ha acabat tercer. El segon lloc ha estat pel també francès Romain Bardet (DSM) a mig minut, que anava amb el guanyador fins que aquest l’ha deixat en la pujada, però també ha superat Jan Tratnik. Romain Bardet ha pujat set llocs en la general i ara és setè. El germà gran del guanyador, Aurélien Paret-Peintre (Decathlon), ha acabat cinquè a 1:24.

L’etapa ha estat marcada per una nombrosa escapada de 27 corredors que en apropar-se al port final de primera categoria i 1.392 m s’ha anat desfent. El pilot ha arribat a estar a més de cinc minuts i al final els favorits han arribat a tres minuts, sense diferències notables entre ells. El líder Tadej Pogarar (UAE) no ha atacat i ha mantingut la roda dels seus rivals.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)