El Barceloneta tanca la Champions amb una derrota (13-11) contra el Ferencvàros

Els mariners han lluitat fins al final malgrat un parcial de 5-1 en el segon quart

El Zodiac Atlètic Barceloneta ha posat punt i final a la seva participació en la lliga de campions d’aquesta temporada amb una derrota a la piscina del Ferencvàros per 13-11 (3-3, 5-1, 1-3 i 4-4). El conjunt mariner ja no podia accedir a la final a quatre i no s’hi jugava res en l’última jornada, mentre que el conjunt hongarès volia la victòria per finalitzar en la primera posició del grup de quarts de final.

Després d’un inici anivellat i amb alternatives, un parcial de 5-1 en el segon quart ha encarrilat la victòria del Ferencvàros. El seu porter ha fet bones aturades, entre elles dos penals en la primera meitat, i s’ha arribat al descans amb un 8-4. En el tercer període l’Atlètic Barceloneta ha reaccionat i malgrat l’expulsió del porter Unai Aguirre per protestar un gol, s’ha imposat per 1-3. En els darrers vuit minuts els mariners han continuat lluitant i en dues ocasions s’han situat a només un gol, però han acabat derrotats. Per l’Atlètic Barceloneta han marcat 3 gols cada un Bernat Sanahuja i Luke Pavillard.