Tennis

Bassols reapareix a París

Tennis. La blanenca (110 de la WTA) jugarà la setmana vinent la prèvia de Roland Garros després d’haver-se lesionat el turmell esquerre a la Bisbal d’Empordà durant el Solgironès

Marina Bassols ja està plenament recuperada de la lesió que li va impedir progressar en el torneig Solgironès WTA 125 de la Bisbal d’Empordà, i afrontarà la setmana vinent la prèvia de Roland Garros amb l’objectiu de plantar-se al quadre final i continuar avançant cap al top 100. La blanenca és ara mateix la 110a del món i lamenta les setmanes fora de les pistes: “Venien dos tornejos en què hauria pogut millorar el meu rànquing i entrar al quadre principal de Roland Garros.” Això sí, se sent absolutament recuperada de la lesió i amb moltes ganes. Bassols va haver de plegar en els vuitens de final per unes molèsties al turmell esquerre que ja s’havien fet evidents durant l’escalfament del partit que va iniciar contra la romanesa Dalma Galfi. L’any passat, Bassols va jugar l’exigent qualificació de París i no la va poder superar.

Paula Badosa, per la seva banda, podrà accedir al quadre principal tot i que hi arribarà com a 141a, gràcies al rànquing protegit després d’haver estat fora de combat més de set mesos el curs passat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)