Handbol

Domen Makuc rep l’alta mèdica i torna a una convocatòria del Barça

El central eslovè, que ha estat nou mesos de baixa després de la lesió al lligament encreuat anterior del genoll en plena pretemporada, reapareixerà en el partit de demà contra l’Osca

Després de nou mesos allunyat de la competició per una lesió al lligament encreuat anterior del genoll esquerre, el central eslovè del Barça Domen Makuc ha rebut l’alta mèdica i ha entrat en la convocatòria pel partit de demà (20.30 h) de la lliga Asobal contra el Bada Osca, al Palau Blaugrana. Makuc ja fa temps que treballa amb el grup i el fet d’accedir a la convocatòria és un pas més en el procés de recuperació després de la lesió que es va produir en plena pretemporada, el 15 d’agost en el torneig internacional de Doboj (Bòsnia i Hercegovina), i que el va obligar a passar per la sala d’operacions una setmana després.

La reaparició de Makuc es produeix en el moment més oportú. Al final del partit contra l’Osca, corresponent a la penúltima jornada i l’últim del curs al Palau Blaugrana, el conjunt culer rebrà el trofeu que l’acredita com a campió de lliga. El jugador eslovè, per tant, podrà participar de la festa amb la resta de companys i preparar-se per a les dues últimes grans cites de final de curs, la copa de Jaén (del 31 de maig al 2 de juny) i la final a quatre de la Champions a Colònia (8 i 9 de juny). En la mesura de les seves possibilitats, Makuc també podrà contribuir en la direcció de joc, que ha tornat a quedar minvada per la lesió de Pol Valera, també als lligaments del genoll.

Reaccions

Makuc ha valorat la seva tornada a l’equip als mitjans oficials del club: “Em trobo molt bé. Estic molt content de tornar a estar amb l’equip altre cop i tornar a gaudir al costat dels meus companys. He treballat molt dur per arribar a aquest moment, espero que el Palau estigui ple perquè rebrem el trofeu de campions de lliga. Em prenc la convocatòria com una part més del procés de recuperació. El més important és que recuperi les sensacions de jugar. El meu somni era reaparèixer el Palau perquè coneixes la rutina i coneixes la pista. Estic millor del que esperava, també ho diuen els fisios, i es nota l’evolució setmana a setmana. No estic al cent per cent, però espero poder ajudar a l’equip.”

Per l’últim partit del curs al Palau, no estaran a la llista Thiagus Petrus i Emil Nielsen, i Carlos Ortega ha convocat als germans Petar i Djordje Cikusa, a més del porter Filip Saric.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)