Patinatge

Toni Sánchez diu que hi ha irregularitats en el procés electoral de la RFEP

L’aspirant a la presidència reclama un procés net i just per a l’elecció del proper president

L’aspirant a la presidència de la Federació Espanyola de Patinatge (RFEP), Toni Sánchez, ha advertit que s’estan cometen irregularitats en el procés d’elecció de l’Assemblea General de la Federació, que és l’òrgan que escollirà el proper president. Toni Sánchez ha reclamat un procés electoral just, i ja ha denunciat aquestes irregularitats a la Junta Electoral.

“Sabem que hi ha clubs i esportistes d’hoquei patins que estan rebent pressions per part de Federacions Autonòmiques”, ha denunciat. “No és procedent en cap cas que treballadors de la Federació demanin les dades d’esportistes als clubs per al vot per correu i per signar avals per a un altre possible candidat” ha explicat l’aspirant a la presidència, i ha manifestat: “Hem posat en avís d’aquesta situació a la Junta Electoral, i estarem molt damunt d’aquestes situacions.” Toni Sánchez ha conclòs “volem que el procés electoral sigui net i just”. També ha reclamat una manera de contacte a què es pugui adreçar qualsevol persona o club que pertanyi al cens, que avui dia no existeix a la pàgina web de la federació. A més, denuncia contradiccions a les dates entre el reglament electoral i el calendari electoral.

Sobre la possibilitat d’aconseguir els avals per convertir-se en candidat oficial a les eleccions a la presidència de la RFEP, Toni Sánchez ha garantit que “el primer objectiu és que els membres de la federació sàpiguen com triar els seus representants per a l’Assemblea General, i que aquesta sigui un òrgan amb capacitat de decisió en totes les modalitats, cosa que fins ara no s’està donant”. També ha comentat “La setmana que ve veurem que hi ha molta gent que vol un canvi a la federació, i tenim moltes possibilitats d’aconseguir-ho”.

El proper divendres 14 de juny es tria a Madrid l’Assemblea General de la Reial Federació Espanyola de Patinatge. L’elecció de l’Assemblea es pot fer votant en persona o mitjançant el vot per correu. Està formada pels representants dels quatre estaments: clubs, esportistes, tècnics i jutges/àrbitres.

L’aspirant a la presidència Toni Sánchez és llicenciat en Ciències de l’Activitat Física i l’Esport, Diplomat en Educació Física i l’Esport, entrenador de nivell 3 d’Hoquei Patins i Atletisme. Va ser jugador professional d’hoquei sobre patins a clubs de primer nivell i a la selecció espanyola, i com entrenador ha dirigit a seleccions nacionals, ha participat a l’organització d’esdeveniments esportius internacionals, i ha treballat durant deu anys com a director esportiu en un club amb 11 seccions esportives, entre elles el patinatge artístic i l’hoquei sobre patins.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)