Ciclisme

Jonathan Milan suma el tercer triomf al Giro

Jonathan Milan (Lidl) és el guanyador de la tretzena etapa del Giro, amb 179 quilòmetres i 150 metres de desnivell acumulat entre Riccione i Cento. Un recorregut del tot pla amb el final a l’esprint al municipi d’Emília-Romanya i després que el gegant italià es veiés arraconat contra les cordes pels efectes del vent al pilot

Els Ineos mitjançant Thymen Arensman i Jhonatan Narváez a poc més de 61 quilòmetres de meta forçaven un tall en el pilot aprofitant l’entrada lateral de vent amb el gran velocista, Jonathan Milan (Lidl) com a principal perjudicat perquè Tim Merlier (Soudal) i Kaden Groves (Alpecin) estaven en el grup del davant, d’uns 50 homes. Manuele Tarozzi i Alessandro Tonelli (Bardiani) i Andrea Pietrobon (Polti), escapats des de l’inici, es veien neutralitzats a menys de 52 i els grups dels homes que lluiten per la general i el dels velocistes s’ajuntaven a 43 en el pas per Molinella aprofitant la protecció dels edificis.

Dries De Pooter (Intermarché) i Martin Marcellusi (Vardiani) agafaven uns metres a 30 km per acabar i amb poc més de mig minut de marge. Una caiguda a la cua del grup a 21. De Pooter, que s’havia resistit en solitari, era atrapat a 9 i el grup es dirigia a meta amb els Lidl marcant la pauta i només Fernando Gaviria, abans d’hora, mirant de sorprendre el líder de la regularitat, sense èxit. Stanislaw Aniolkowski (Cofidis) i Phil Bauhaus (Bahrain), segon i tercer a meta amb el mateix temps que Milan.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)